Hirdetés

Soha, de soha ne vállald! A gyökérkezelés drasztikusan növeli a krónikus betegségek kockázatát.

Ezt a mindennapos fogászati ​​eljárást a legtöbbet biztonságosnak tartják, pedig valójában bármi csak nem biztonságos! A gyökérkezelés valójában nagyon veszélyes.

Az Egyesült Államokban évi több mint 25 millió gyökérkezelést hajtanak végre évente. Az ilyen eljárásokkal foglalkozó fogorvosok többsége pontosan ismeri az általuk végzett eljárás súlyos egészségügyi veszélyeit.

Nincsenek közzétett adatok, vagy kutatások, amelyek a gyökérkezelés biztonságosságát bizonyítják, mégis, valamilyen oknál fogva az Amerikai Fogászati ​​Szövetség azt állítja, hogy biztonságos.

Dr. Weston Price és Dr. Meinig alapos kutatásokat végeztek az eljárásról. Dr. Meinig Dr. Price két éves kutatásaik során a legmesszebbmenő következtetéseket igyekeztek levonni a gyökérkezelés lehetséges veszélyeit illetően.  Kutatásaikat a Root Canal Cover-Up című, angolul megjelent könyvben hozták nyilvánosságra.

A könyvben összefoglalják a gyökérkezelés lehetséges veszélyeit és szövődményeit, és ennek alapján a következő betegségeket társítják a fogorvosi beavatkozáshoz:

A gyökércsatornákhoz kapcsolható betegségek:

  •  Szívbetegség
  • Ízületi gyulladás
  • Ízületi fájdalom
  • Neurológiai betegség
  • Autoimmun betegség
  • Vesebetegség
  • Ezen kívül, lehet, hogy kapcsolat van a gyökércsatornák és a rák között is, különösen a mellrák esetében. Dr. Robert Jones megállapította, hogy az emlőrákos nők legalább 93 százaléka kapott gyökérkezelést.

Hirdetés

Nagyon fontos tanácsot fogalmaznak meg a szerzők: “El kell kerülnünk, hogy valaha gyökérkezelést kapjunk.”

“Soha nem szabad kockáztatnunk az egészségünket, csak azért hogy megőrizzük a fogunkat. Egészségünk annál többet ér.”

Ha meg szeretnéd tudni, hogyan történik egy gyökérkezelés, és többet megtudni arról, hogy mennyire szörnyű,  nézd meg az alábbi angol nyelvű videót.

Hirdetés

Post Author: igyelnek

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *