Hirdetés

A bőrgyógyászok, dermatológusok ezt titkolják a nyilvánosság elől. Viszlát pattanás, ránc, bőrhibák! Újítsd meg a bőröd 90%-ban ezzel a keverékkel!

 

A bőrünk a szervezet legelső védőpajzsa, azért felelős, hogy megvédje a szervezetet a külső támadások ellen.  Ugyanakkor nagyon érzékeny is, ami azt jelenti, hogy gondoskodnunk kell róla. A bőr az első olyan szerv, amely az idejekorán mutatja az idő múlásának jeleit – ezen látszik meg legelőször az idő múlása, amely  ráncok és egyéb egyenetlenségek formájában mutatkozik meg.

A ráncok gyakoriak az idősebb életkorban, de néha még a fiatalabb embereknél is számos tényező hatására, például táplálkozási hiányosságok miatt. Sok ember bolti ránctalanító krémet és termékeket használ a ráncok megszűntetése érdekében, de ezek a termékek ritkán hatékonyak, de ha mégis, akkor számos mellékhatással járnak, amelyek több kárt okozhatnak, mint hasznot. Szerencsére vannak olyan természetes megoldások, amelyek megoldhatják a problémát, és nekünk van egy nagyon jó. Így készítheted el:

Hirdetés

Hozzávalók

  • 3 fokhagymagerezd
  • 4 citrom
  • 10 evőkanál mézet
  • 200 gr. lenmagolaj

Elkészítés:

A fokhagymát megmossuk, hámozzuk és aprítsuk, majd a citrommal összekeverjük, és mindent egy üvegbe helyezünk. Keverjük össze jól egy fából készült kanállal, majd zárjuk le az edényt, és tegyük a hűtőbe.

A bőr megfelelő állapotban való tartásához és számos bőrprobléma elkerüléséhez naponta egy evőkanálnyi gyógyszert kell szájon át bevenni. Rendszeresen fogyasztva eltűnteti a ráncokat, és megakadályozhatja a bőr idő előtti öregedését, sötét foltok és egyéb bőrproblémák kialakulását.

Hirdetés

Post Author: igyelnek

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *