Hirdetés

Árulkodó aura

Születésünkkor a megfogható anyagból álló magzatburkot felcseréljük a testünket védelmező, szabad szemmel nem látható energiamezőre, az aurára. 

Már a legősibb kultúrák hittek abban, hogy testünket valamiféle finom energiamező veszi körül. Ezt bizonyítják azok a sziklarajzok, amelyek fénykörben megjelenő figurákat ábrázolnak. Bár a fizikai testet körülvevő fénylő réteg minden kétséget kizáróan létezik, nagyon ritkán fordul elő, hogy ezt valaki szabad szemmel látja. Ezért születtek meg azok a speciális kamerák, amelyek képesek láthatóvá tenni bárki auráját. E készülékek érzékelői letapogatják az ember elektromágneses kisugárzását, majd a kapott adatokat színekké alakítják.

Hirdetés

Az aura egy energiamező, mely körbeöleli a fizikai testet, körülbelül két méter szélességben. Az aurát mi is képesek vagyunk érzékelni, attól függetlenül, hogy nem vagyunk képesek fizikálisan látni. Az élő dolgok (emberek, növények stb.) körüli aura idővel változik, néha nagyon is gyorsan. Az élettelen dolgok (kövek, kristályok, víz stb.) körüli aura lényegében állandó, de tudatos szándékkal tudunk rajta változtatni. Ezeket a tényeket orosz tudósok figyelték meg, akik már 50 éve tanulmányozzák az aurát. Az egészséges aura úgy veszi körül a testet, mint egy második bőr. Nagyszerű dolog, és több funkciója is van. Az energiamező színe árulkodik aktuális lelki-testi panaszainkról. Ha a körülöttünk lévő energiamező sötét színű, biztosak lehetünk benne, hogy komoly harcok dúlnak a lelkünkben. Az erős, ragyogó színek azt jelzik, hogy az ember teli van energiával. Ha tompák a színek, vagy matt az aura, akkor valószínűleg kevés az illető energiája, vagy valamilyen problémával küszködik. Auránkat egyébként erősíthetjük, ha sokat tartózkodunk a természetben, vízparton, ahol a nap gyógyító fénye egyszerűen kiszippantja belőlünk a negatív gondolatokat. Ha fáradtnak, lehangoltnak érezzük magunkat, mindenképpen tartózkodjunk tehát minél több időt a természet és a fák közelében, és kerüljük el a ránk negatív hatást gyakorló emberek társaságát. A kutatók megalkották az aura elméleti modelljét, amelyben az aurát bizonyos számú rétegre osztják. Ezek úgy veszik körül egymást, hogy a soron következő mindig áthatja az összes előtte lévő réteget. Létezik egy függőleges erőáramlás, amely a gerincoszlop mentén halad, túlterjedve a fizikai testen, a fej fölé és a farokcsont alá. A kavargó, kúpalakú örvényeket energiaközpontoknak vagy csakráknak nevezzük. A csakrák színei megegyeznek a szivárvány színeivel, és forgó mozgásuknak köszönhetően egy mozgó kerék benyomását keltik. Az aura csakráinak feladata, hogy vitalizálják a fizikai testet, és biztosítsák az aurarétegek közötti energiaátvitelt. Ha valamelyik csakra le van blokkolva, akkor a test nem kap elég energiát, így meggyengül az immunrendszer, végül pedig betegség alakul ki. Ebből következik, hogy egy auraelemzés nemcsak önismereti, hanem egészségügyi szempontból is fontos lehet. Az auragyógyász felismeri a problémás pontokat, és a csakrák működésének harmonizálásával képes kezelni ezeket. Csak annak egészséges az aurája, aki szereti önmagát. A negatív gondolkodás és a stressz azt jelenti, hogy sok energiát veszítünk, és ettől auránk sötét színűvé válik. A folyamatos mérés és a szakértővel való konzultáció lehetőséget ad az aura- és csakraharmonizáló gyakorlatok elsajátítására, így az ember elősegítheti saját gyógyulását, valamint folyamatosan kontrollálhatja az energiaállapotát.

Aura színek – és jelentésük

Piros: Azok az emberek, akiknek szinte teljesen piros az aurája, általában szenvedélyes, érzelmes típusok, erős az akaratuk, nagy az energiájuk, és szeretik a kihívásokat. Rózsaszín: A rózsaszín aurájú egyének kedvesek, érzékenyek, erős bennük a művészi hajlam és a gyengédség utáni vágy. Narancssárga: Életörömet és kalandvágyat jelent. A narancs aura birtokosa felfedező típusú, bátor személyiség, kreatív és intelligens. Nem áll tőle távol a tudományos érdeklődés.Sárga: Az értelem, a gondolkodás színe. A világossárga derűs kedélyre és erős személyiségre utal, a sötétsárga pedig arra, hogy az illető egoista és mindent irányítani akar. Zöld: Kiegyensúlyozottságot, természetszeretetet, nyíltságot és életörömet mutat. A tanítói képességű, szociális hajlammal megáldott egyéneket a zöld auratulajdonosok között kell keresni. Türkiz: A gyógyítói képesség mellett érzékenységet, békességet és együttérzést jelent. Kék: A belső nyugalom, a védettség, a felebaráti szeretet színe. Indigókék: Az ilyen személyek kitűnő megérzésekkel rendelkeznek, érzékeny, mély érzelmekkel teli, hűséges emberek. Ibolyakék: Az ilyen aura érzékeny, művészi hajlamokkal megáldott emberekre jellemző, akikhez közel állnak a természetfeletti dolgok. Levendula: Képzelőerőre, jövőbe látásra utal, ábrándozó, átszellemült emberek jellemzője. Fehér: Nagyfokú spiritualitást jelent, amely úgy védi az illetőt, mint egy pajzs.

Így láthatod meg saját asztráltestedet!

A két mutatóujjadat tedd közel egymáshoz, hogy majdnem összeérjenek. Az a legjobb, ha sötét (például fekete), matt háttér előtt teszed ezt. Nézd az ujjak között és körül lévő tért, és meglátod, hogy az ujjaid közelében világosabb a háttér. Az átlátszó, kékes, kissé világító ragyogás valójában az asztráltest része. Ha összeérinted a kezeidet, akkor még jobban látható lesz az asztráltest. Az asztráltest alakja nagyon szorosan követi a fizikai test alakját. Vannak olyan emberek, akiknek elég erős és fényes az asztráltestük, és akár 1 centivel a fizikai testen túl is kiterjed. Egészséges embereknél az átlagos az, ha 2-4 milliméterrel nyúlik túl az asztráltest a fizikai testen.

Hirdetés

Post Author: igyelnek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *