Hirdetés

Karácsonyi horoszkóp – ajándék ötletekkel!

A csillagok az év minden pillanatában utat mutatnak nekünk, így karácsonykor is. Vajon kedvesünk tudja mi a szívünk vágya? Jó hangulatban telik majd az ünnep? Kell tartanunk nagyobb katasztrófától?

A karácsonyi horoszkóp segít egy kicsit előre látni a megjósolhatatlant és felkészülni minden pillanatra.

 

BAK

Sok nehézséget hozhat a karácsony körüli hajcihő, s lehet, hogy a tennivalók feltorlódnak. A legfontosabb a Bakok számára, hogy bármi is történjen, maradjanak nyugodtak és kellő higgadtsággal oldják meg a felmerülő problémákat lépésről lépésre. Az aggodalom csak ronthat a helyzeten. Míg a családban adódhatnak feszültségek, szerelmi ügyekben kifejezetten pozitív időszak elé néznek. Hagyják hátra a felesleges feszengést, s a szeretet rájuk talál.

Karácsonyi ajándékötletek a Bak jegyűek számára

Örömet szerezni Bak jegyében született ismerőseinknek mindenképpen valami képzőművészeti alkotással tudunk leginkább.

Szeretik az autentikus, kézzel készített, nem túl giccses, inkább elegáns dísztárgyakat, kiegészítőket, antik holmikat, esetleg egy klasszikus zenei koncertjegyet.

 

VÍZÖNTŐ

A meghitt hangulat érdekében érdemes a Vízöntő erőteljes jellemét kordában tartani, s odafigyelni szavaira. Itt az ideje egy kiadós beszélgetésnek, hisz erre mikor máskor kerülhetne sor, ha nem az ünnep nyugodt perceiben. 24-én az emlékek súlya kissé elgondolkodtathatja a Vízöntőket, s ez kihat szerelmi életükre is. A merengés helyett szenteljenek több időt párjuknak és szép lesz a karácsony, ha pedig még pár nélkül állnak az ünnepek elé mindenképpen keressenek valami programot, társaságot és ragadják meg az alkalmat az ismerkedésre.

Karácsonyi ajándékötletek a Vízöntő jegyűek számára

Ha ajándék, akkor mindenképpen valami extravagáns, különös, egyedi az, aminek nagyon fog örülni. Szereti az utazást, kalandvágyából adódóan szívesen kipróbál extrém sportokat.

A személyre szabott ajándékokkal lehet neki a leginkább kedveskedni. Elektronikai tárgyakat is szívesen kap, főként, ha kinézetében is olyan különleges, mint maga a vízöntő.

 

HALAK

A Halak jegyében születettek számára a karácsonyi időszak a tökéletes pihenés és feltöltődés időszakát hozza el. Nem lesz ez másként a szerelem terén sem, kellő figyelmet fordítva kedvesüknek egy igazán meghitt ünnep elé néznek. Akik pár nélkül ünnepelnek, semmiképp se hagyják ki a baráti társaság rendezte karácsonyi partikat, hisz lehet, hogy egy régi közeli ismerős lesz az, aki bearanyozza szívüket az ünnepek alatt.

Karácsonyi ajándékötletek a Halak jegyűek számára

A Halak érzékenysége és nyugodtsága az ajándékok terén is megmutatkozik.

Szeretik a meghitt, melegséget sugárzó, esetenként spirituális dolgokat, egy illatgyertyát, masszázsjegyet, gyapjúholmikat, vagy egy jógaoktató könyvet is szívesen fogadnak.

 

KOS

A Kos akkor érzi jól magát leginkább, ha minden számára kedves ember jelen van az ünnepekkor. Azonban ez nem mindig lehetséges, de ne búsuljon, a karácsony a jelen lévőkkel is teljes lehet. Az ajándékok beszerzése a Kosnál gyakran eltolódhat az utolsó pillanatra, de ilyenkor is figyeljen, hogy a költségei ne szaladjanak el. Váratlan dolgok történhetnek a szerelem terén. Egy apró szóváltás akár kapcsolatuk rovására is mehet, ám kellő figyelemmel a vita hamar csillapodhat. Fontos a meggondoltság ezekben a napokban.

Karácsonyi ajándékötletek a Kos jegyűek számára

Energikussága révén a Kos inkább az összetettebb ajándékoknak örül, amik megmozgatják szellemét, vagy fizikumát.

Így tökéletes ajándék lehet egy izgalmas társasjáték, vagy valamilyen sporteszköz, illetve élménybelépő egy szabadulós játékban.

 

BIKA

Szeretne mindenkinek olyan ajándékot venni, ami biztosan teli találat. Rendkívül szereti a karácsonyi előkészületeket és forgatagot, így szívesen várja a karácsonyt, ám ilyenkor se feledkezzen meg arról, hogy ne menjen a készülődés okozta esetleges családi összezörrenés a nyugodt hangulat rovására. Kezeljék bölcsen párjuk lehetséges feszültségét és akkor biztosan szeretetteljes lesz az ünnep.

Karácsonyi ajándékötletek a Bika jegyűek számára

A Bika szereti a praktikus ajándékokat, így ha mégis valamilyen díszes tárggyal szeretnénk meglepni, vegyünk valamilyen design konyhai eszközt mely nem csak használati tárgy, de a lakás dísze is lehet egyben.

Ezen kívül szeretik a kozmetikai termékeket, a kellemes tapintású ruhákat, hasznos, praktikákkal teli könyveket.

 

IKREK

Bármily izgatottak legyenek is az ünnepek alatt, figyeljenek oda mások komfortérzetére is mind az ajándékvásárlás, mind a készülődés egyéb területein, így biztosított lesz mindenki számára a kellemes karácsony. Változásra számíthatnak az Ikrek szülöttei, mely akár a szerelemben is megmutatkozhat. Párkapcsolatukban ne erőltessenek semmit, legyenek jókedvűek és nyitottak, ami majd környezetükre is átragad.

Karácsonyi ajándékötletek az Ikrek jegyűek számára

Hirdetés

Mivel rendkívül tág az érdeklődési köre legalább olyan könnyű ajándékot venni neki, mint amilyen nehéz is.

Szinte bárminek tud örülni, ami kielégíti újabb és újabb ismeretek utáni vágyát legyen ez egy utazási könyv, lexikon, vagy valamilyen furfangos játék, esetleg technikai eszköz.

 

RÁK

A Rák leginkább az a típus, aki mindenféle probléma nélkül vészeli át a karácsonyt és legalább annyira tudja élvezni, mint amennyi energiát tesz bele. Viszont, ha családi köreiben akadnak nézeteltérései, itt az idő megbeszélni ezeket és rendezni a félreértéseket, így nem csak számára, de környezete számára is csodás karácsonyt varázsolhat. Legyen szó már meglévő vagy éppen kialakuló románcról, az elkövetkező napok minden téren jót tesznek a Rák szerelmi életének személyiségéből fakadóan.

Karácsonyi ajándékötletek a Rák jegyűek számára

Ajándékozás terén jöhetnek a kissé giccsesnek titulált, de annál hangulatosabb ajándékok, mert a Rák szereti a személyre szóló dolgokat, bögréket, díszeket, fényképalbumokat, főleg ha saját kezűleg készítjük őket.

A lehetőségek tára végtelen, a lényeg, hogy szívből jöjjön és mindenképp emlék jellegű legyen.

 

OROSZLÁN

Az Oroszlán jelleméből fakadóan most is érzékenyen veszi a karácsonyi kiadásokat és menti a menthetőt, de vigyázzon, ez ne menjen az ünnepi hangulat rovására, inkább törődjön sokat a családjával, most lesz rá ideje. Alapjában véve jó hangulatban telnek majd ünnepi percek, ez az az időszak, mikor átengedhetik magukat párjuk kényeztetésének, s kiengedhetik a felgyülemlett stresszt.

Karácsonyi ajándékötletek az Oroszlán jegyűek számára

Ajándékba kapni szeret minden olyan dolgot, ami csillog, drága, vagy exkluzív, de legalább ennyire szereti a játékos kincseket is, melyek nemcsak értékesek, de figyelmét is lekötik.

Lepjük meg egy ritka bélyeggel, érmével, vagy antik dísztárggyal, esetleg dedikált, vagy ritka könyvpéldánnyal. S ha a csomagolásra is legalább annyira odafigyelünk, mint magára az ajándékra a hatás biztosan nem marad el.

 

SZŰZ

A Szűz az ünnep napjaiban fel alá rohangál és megpróbál mindenkinek a kedvére tenni, de néha a kevesebb többnek bizonyul, s lehet a család is jobban értékeli, ha leül közéjük beszélgetni, minthogy alig lásság az egész karácsony alatt. Ne vállaljon be többet, mint amennyit elbír. Maximalista természetét párja is nehezen viseli, hisz ő lehet, hogy pihenésre vágyna és egy kis szerelmes együttlétre. Ne hanyagolja el őt sem, s viszonzásul biztosan sok segítséget kap majd a háztartásban.

Karácsonyi ajándékötletek a Szűz jegyűek számára

A Szűznek nehéz ajándékot venni, főként meglepetést szerezni neki, mert olyan széles érdeklődésének skálája, hogy bármit veszünk, mindig hiányérzete lesz.

Inkább sok kisebb teljesen más ajándékkal próbáljuk eltalálni ízlését, így könnyebben beletalálhatunk kényes stílusába. Ajándékcsomagunkba akár meglepő darabokat is pakolhatunk, például egy konyhai robotgép mellé egy kiló krumplit, ez biztosan meglepi majd.

 

MÉRLEG

Nehéz kikapcsolni gondolatait még az ünnepek alatt is, de az ünnepi hangulat érdekében lehet, hogy jót tenni egy kis nyugalom. Ez a nyugtalanság kihathat párkapcsolatukra is, s ezzel oda az ünnepi varázs. Legyen hát türelmes, kiegyensúlyozott, akkor párja is inkább segíteni mintsem hátráltatni fogja ünnepi teendői közepette. Akikre még nem talált rá a szerelem, a következő időszakban társra találhatnak, ne szalasszák el az adódó lehetőségeket.

Karácsonyi ajándékötletek a Mérleg jegyűek számára

A Mérleg kifejezetten kedveli a zenei ajándékokat.

Mindennek örül, ami muzsikával kapcsolatos, legyen az komoly-, vagy könnyűzenei koncertjegy, hanglemez, hangszer, de bármely más művészi ajándék is örömet okoz számára, akár egy múzeumbelépő, vagy egy festményeket bemutató album.

 

SKORPIÓ

Bár nem a Skorpió világa a karácsonyi felfordulás, legszívesebben átaludná az egészet, mégis kellemes hangulatban telik majd az idei ünnep. Maradjon barátságos és kerülje a feszült helyzeteket szerettei és saját érdekében egyaránt. Párkapcsolata kiegyensúlyozott napok elé néz, de gátlásait tartsa kordában, míg elvonul az ünnepi vendégsereg.

Karácsonyi ajándékötletek a Skorpió jegyűek számára

Örömet szerezni a Skorpió jegyűeknek igazán csak valami misztikus dologgal tudunk, szeretik a kalandos könyveket, játékokat, a régiségeket, de szívesen bővítik ilyenkor gyűjteményüket is, legyen az ital, ritka pénzérmék, vagy valamilyen őskori lelet.

Kedveik az igazán komoly ajándékokat, bőr holmikat, kézi készítésű faragványokat, melyet aztán nagy becsben őriznek.

 

NYILAS

A Nyilasnak ez a karácsony nem biztos, hogy túl nyugodtan fog zajlani, konfliktusai adódhatnak családjában, de akár szerelmi életében is, annak ellenére, hogy mindent eltervezett már. Ezen vitás pillanatokat leginkább úgy kerülheti el, ha nem áll bele a vitákba és a kevésbé fontos dolgokat inkább ráhagyja vitapartnerére, s nem ragaszkodik görcsösen elképzeléseihez, valamint megőrzi humorérzékét. Ha nem is alakul a karácsony úgy, ahogy tervezi, legyen békés, hogy az utána lévő időszak ne az ünnepi sérelmek kijavításával teljen.

Karácsonyi ajándékötletek a Nyilas jegyűek számára

Mivel a Nyilas rendkívül impulzív személyiség igényli a feltűnő ajándékokat. A hasznos, illetve díszes ajándékokat egyaránt kedveli, s mivel agya folyamatos működésben van egy fejtörőkből összeállított könyv, vagy egy rejtvénygyűjtemény biztosan elnyeri tetszését.

Az utazással kapcsolatos meglepetésekkel sem foghatunk nagyon mellé, ajándékozzunk akár képes albumot, vagy szó szerint egy utazást.

Hirdetés

Post Author: igyelnek

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *