Hirdetés

Folytatódik a lúgos per, újabb bizonyítékok

Ma folytatódik a lúgos támadással vádolt orvos pere a Fővárosi Ítélőtáblán. A sajtóérdeklődés akkora volt, hogy sokan kintragadtak a folyosón.

A per ma reggel Renner Erika meghallgatásával kezdődik a második tárgyalási napon, de a bíró ezúttal is megtiltotta az online közvetítést.

Fotó: 24.hu/Fülöp Dániel Mátyás
Fotó: 24.hu/Fülöp Dániel Mátyás

A vádlott és a sértett szembesítésén túl – hat tanú meghallgatása várható. Ők a következők:

  • Renner Erika élettársa
  • A sértett két barátnője
  • Három kárházi dolgozó

Hirdetés

A két nőt vélhetően arról kérdezik majd, mikor mondta nekik Renner Erika, és egyáltalán miért gondolhatja, hogy egykori szeretője a tettes, valamint, hogy ők – akik jól ismerik az egykori pár viharos, se veled, se nélküled kapcsolatát – hogyan vélekednek a támadó kilétéről. A kórházi alkalmazottakat, akik a sértett ügyvédje szerint korábban többször keveredtek ellentmondásba, a vádlott alibijéről kérdezik majd, pontosabban, hogy az igazgató valóban a kórházban tartózkodott-e a támadás idején.

Fotó: 24.hu/Fülöp Dániel Mátyás

A november 23-i tárgyalás hosszúra nyúlt, reggel 9 órakor kezdődött és nem sokkal délután 4 óra után ért véget. Akkor a vádlottnak, a sértettnek, és két tanúnak tettek fel kérdéseket. A két asszony ugyanabban a társasházban lakik, mint a brutálisan megsebesített nő, és az ominózus márciusi reggelen mindketten láttak egy-egy gyanúsnak vélt alakot a lépcsőházban.

Bene Krisztián ügyvédje ellentmondásokat kereset Renner Erika vallomásaimban. Próbálkozását – hogy hazugságon kapja – egy pillanatra nevetés szakította meg, amikor a nő „elnézést kért” azért, mert nem szó szerint idézett a jegyzőkönyvből. Az áldozat végig tartotta magát, de amint befejeződött a tárgyalás,elsírta magát.

Fotók: 24.hu/Fülöp Dániel Mátyás

Hirdetés

Post Author: igyelnek

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *