Hirdetés

Szerelmi mágiák a veszélyestől a játékosig

Miként szerezhetnéd meg imádottad szívét-lelkét, örök hűségét… A hagyományos praktikák már csődöt mondtak, nem segített a miniszoknya, se a merész dekoltázs? Nézzük a őrültebb és játékosabb módszereket!

Keresned kell egy fotót, amin mindketten rajta vagytok, és mindketten szembe néztek a kamerával. Ezután szükséged lesz egy médiumra. Mondjuk asztaltáncoltatóra. Ő megkéri a szellemvilágot, jelenjen meg az a lélek, aki képes kötést készíteni rád és a szerelmedre. A szellem belenéz választottad lelkébe, és “megmondja”, létrehozható-e a kötelék. Ha igen, kezdetét veszi a hátborzongató szeánsz. Kettőtök közös fotójából és a te hangodból merítve energiát, a megidézett lélek elkezdi a munkát…
A hatás akár órákon, de legfeljebb napokon belül jelentkezik. A kérésed csak az, azt kapod-e, amit akartál?
Ha nem vagy ilyen elszánt, ajánlunk ennél finomabb játékokat is…

Vigyázat veszélyes!
A mágia nem játék – bár a továbbiakban felsorolt módszereket annak tekintjük. Azonban léteznek valóban veszélyes mágiák, mint az előbb említett szerelmi kötés. Rengeteg fajtája létezik, de a leg többhöz a szellemektől kell segítséget kérni, amiből óriási baj származhat. Aki kötést készít, legyen tisztában azzal, hogy magát is a másikhoz köti, nem csak fordítva. Akkor sem tud majd menekülni, ha akarna. Ráadásul a mágia igen rossz karmát szül: lehet, hogy megkapod a férfit, de könnyen pokollá válhat mellette az élet.

Hirdetés

Erotikus olajmasszázs

Ha igazán örömet akarsz szerezni partnerednek, vetkőztesd le, és kezdd el masszírozni. De nem mindegy, hogy mivel! Keverj össze fél-fél evőkanál ribizli-, búzacsíra- és napraforgóolajat tubarózsa, ylang-ylang és fekete bors kivonatából nyert illóolajjal, majd langyosítsd fel. Kend a tenyeredre, és kezdődhet a simogatás! Nem árt, ha tudod: férfiaknál a test jobb oldala, nőknél a bal oldal fogékonyabb a gyengéd érintésre.
Boszorkányillat

Akarsz egy olyan őrjítően vágykeltő parfümöt, amitől álmaid férfija örökre a karjaidba bódul? Készítsd el saját magad!
10 ml jojoba olajat 10 csepp marokkói rózsával, 2 csepp bergamottal és két csepp nerolival egy sötét színű flakonban keverd össze, és két hétig hagyd érni. Ezután tegyél egy-egy cseppet a füled mögé és a párnára.

Még csak most akarod meghódítani? A boszorkányok esküsznek a rózsa mágikus erejére: már néhány csepp kivonat – jojoba olajjal keverve – felkelti a gyengédség iránti vágyat.

Hirdetés

Post Author: igyelnek

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *