Hirdetés

Maradhatott volna, de ezért hagyta ott Muri Enikő az Ázsia Expressz-t

Vége a játék harmadik hetének. Vietnám és Laosz után Kambodzsa következik, itt stoppolhat tovább a megmaradt négy páros  a győzelemért.

A legutóbbi adásban Cseke Katinka és Pallavicini Zita, Fésűs Nelly és Muri Enikő, valamint Megyeri Csilla és Molnár Zsolt hajszolta a kilométereket a továbbjutásért. Néhány perc lemaradással, végül a Fésűs-Muri páros érkezett be utolsóként, így nekik kellett hazautazni, Budapestre.

A két színésznő már éppen csomagolt, amikor Ördög Nóra titokban egy új eséllyel lepte meg őket

Lenne egy meglepetés ajánlatom a számotokra. Van egy olyan lehetőség, hogy úgynevezett rejtett párosként tovább folytassátok az Ázsia Expresszt. Úgy kell együtt mozognotok a csapattal, hogy a többiek nem vehetik észre, hogy ti is itt vagytok

Hirdetés

– mondta a műsorvezető, amire azonnal felcsillant a 46 éves Fésűs Nelly szeme.

Muri Enikő azonban gyorsan megölte a hangulatot. Elmondta, hogy neki az elmúlt hetek bőven elégnek bizonyultak, így párja hiába próbálta győzködni, hogy milyen jó buli lenne maradni, az énekesnő nem adta be a derekát.

Te el tudod képzelni, hogy jövőhéten megint a garázsban aludjál? A földön? És olyan vízben fürödjél, amiben ebihalak úszkálnak? Igazából nekem annyi érvem van, hogy elfáradtam. Eltelt három hét, tudjuk, hogy egy hajsza mivel jár. Én haza szeretnék menni

– döntötte el Muri.

Hirdetés

Post Author: igyelnek

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *